Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Zlips i Borlänge PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Sunday, 25 March 2007 16:04

Halloj!

Igår spelade som sagt Zlips på Stora Björn i Borlänge. Det var en bra lokal med mycket bra stort runt dansgolv och många sittplatser runt om!

Det var väldigt mycket folk på plats och medelåldern var en aning högre än man är van vid i Stockholm. Så det var trångt på golvet och ganska farligt emellanåt.

Det tar ju ett tag på ett nytt ställe att lista ut vilka man bör dansa med, men Foxxy som oxå var på plats och kände sig mer hemma gav mig lite bra tips.Smile 

Hittade en riktigt bra kille, som jag glömde fråga vad han hette, som jag dansade flera danser med.Laughing Utan honom hade kvällen varit ganska mycket tråkigare. Sa åt honom att åka till Stockholm och dansa nån gång!

Summa summarum var det en helt ok kväll (det var ju ändå Zlips som spelade) och man är verkligen bortskämd med alla yngre duktiga dansare i Stockholmstrakten.

Kramar
/F

 

 

Comments (6)
 • Bettyboo65
  avatar

  Och jag som tyckte det var mycke yngre i går ;-)
  tänk vilken skillnad det kan vara på olika ställen här i landet...
  Kram bettan

 • mrholyday
  avatar

  och jag som fan inte kunda komma :-)
  men men det kommer flera gånger:-)
  men längtade dit gjorde jag*L*

 • Foxxy
  avatar

  Kul att se dig där! Och att du fick tag i den (enligt mig) bästa killen på golvet! Klart att vi ska locka ner honom till Stockholm! ;-) Kram

 • Svenjo  - Foxxy
  avatar

  :-) Ni i Pumaklubben kanske kan träffa ett avtal med Y-buss eller Härjedalingen och bussa ner foxarna till Sthlm/Uppsala. Sätt sedan upp en husvagn åt dem att bo i på parkeringen och sätt på dem T-shirts med texten "Tillhör pumaklubben" :D

 • G0eran
  avatar

  Rätt bra sammanfattning där Frida. Men det där med ganska farligt var väl lite väl i underkant. Fram till paus kändes det mer som hinderbana än dans. Å då blir åtminstonne jag aningen kinkig... Typ när man dansar fox å så dansar folk in i en typ 5ggr på en låt, tja då är det svårt att skapa en riktigt bra fox-känsla iaf.
  Det var roligt att dansa med dig med, det är alltid roligt när det finns lite yngre folk som är duktiga på att dansa =) Jag ska försöka komma ner till sthlm nån gång & dansa. Får se om jag hälsar på Anna, eller Odd & Eva (www.vesterli.se) Annars kanske vi syns till helgen i Skultuna, det är ju dags för Zlips igen =D och eftersom du glömde fråga vad jag hette så kan jag berätta för dig att jag heter Anders ;-)

 • Frida
  avatar

  Hej Anders! :zzz Lite förvirrande med nickname G0eran.... Farligt...jo, fast jag klarade mig med en klockren armbåge i huvet och en ihjältrampad stortå! (Borde vara förbjudet med högklackat på dansgolv!! :sad: )

  Blir nog inget Skultuna för mig, känns lite långt bort, (har iofs aldrig varit där). Blir ev Mälarsalen på fredag dock...hm..

  :roll:

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250912