Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Vilken härlig kväll! =D PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Saturday, 05 May 2007 15:16

Halloj!!

För mig var gårkvällen (Zlips på Yesterday) en riktigt höjdarkväll! Programmet var väl avvägt så att vi fick dansa mycket "trots" att denna kväll gick i välgörenhetens tecken. Det som berörde mig mest var Melissas eget tal, det tror jag påverkade oss allihop.

Rent dansmässigt hade jag verkligen flyt! (Eller kan det vara skicklightet?!) Jag lyckades dansa med nästan alla mina favvo (nästan alla var där oxå! *hurra!*), vissa två gånger dessutom. Tyckte det var ovanligt lätt att få tag på er igår, trots sedvanligt tjejöverskott!Smile Dansade dessutom med tre nya duktiga killar. Har nu dansat med alla tre bossarna i le dansmaffia familia!

Det var lite trångt på golvet och jag lyckades få ovanligt många tramp och dessutom en riktigt klockren armbåge i ryggen, ajaj!Yell Jag är vekligen ömhudad och skriker högt och grimaserar vilt när jag råkar ut för sånt där. Det brukar dock gå över lika fort, så det verkar ofta värre än vad det är. (Killarna jag dansar med ser lite skräckslagna ut ibland ... Wink)

Men igår så spelade onda kroppsdelar mindre roll eftersom stämningen var på topp hela kvällen och alla danser var riktigt roliga! Extra kul att G0eran tittade ner från Mora och att alla andra goa vänner var på plats! 

Nu är det bara att ladda inför BDKs vårfest ikväll! Kommer bli superkul, ska försöka förklara det för mina ben också som protesterar just nu (speciellt uppför trappan).

DansKramar
Frida

 Inplanerad dans närmsta tiden:

5 maj Vårfest Brunna

10 maj Bhonus Flustret (väldigt kanske)

11 maj Boogie and The Lovers Sö-tälje

12 maj Blender KRYSSNING! See ya all!

18 maj Wahlströms Y-day

31 maj Wahlströms Hågelby (Äntligen Hågelby!! Om det regnar småspik kanske det blir Flustret o Casanovas istället..)

3 juni Blender + Scotts nonstop Yesterday 

6 juni Blender Flustret

7 juni Zlips Hågelby 

8-10 juni Danish Square Dance Convention, Hillerød, Danmark 

*phu*

 

 

Comments (2)
 • Puman
  avatar

  Håller med, det var verkligen en helt fantastisk kväll! Och en sådan gång har jag lättare än vanligt att ha överseende med att det är buffligt på golvet (även om jag hade turen att drabbas av det förvånansvärt lite).

  Dock kan man fråga sig gällande de som bara kör på fast det inte finns fri yta framåt: När man hämtat ut sin splitternya drömbil hos försäljaren och ska backa in den i garaget hemma... Om det då tar emot lite, kör ni då fram för att ta extra fart, så att ni kommer in? Hur ser er fina nya bil ut efter det? :-?

  Tänk så även på dansgolvet, så slipper vi andra skada oss, för även om det inte drabbar dig personligen att din dam krockar (mer än att hon förmodligen inte är lika entusiastisk nästa gång du bjuder upp...) så kan du faktiskt skada andra! Dock klarade jag mig välbehållen och lycklig denna gång... :zzz
  You gotta love Zlips!
  Kram, Puman

 • Danstanten  - Underbart!
  avatar

  Vad härligt att läsa att det blev en så lyckad kväll!

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Saturday, 05 May 2007 15:19
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250951