annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Tillägg till foxreceptet.. :) PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Thursday, 20 December 2007 15:34

Eftersom mitt gamla blogginlägg med mitt recept på GrrrrMmmm-fox har studsat upp igen kan jag göra ett litet tillägg då jag fick en fråga på PM för ett tag sen.

Frågan löd:
"Blev lite nyfiken på hur du definerar hålla på "ett betydelsefullt sätt", kan du utveckla det, hur ska man som kille hålla tycker du:)?"

Mitt utvecklade/invecklade svar: 
"Ja, det finns inget enkelt svar på det där. Det beror lite på killens dansstil och också vilken relation man har till varandra. Det som känns bra när man känner varann väl eller har dansat mycket (t ex ena handen i nacken) kanske känns helt fel och obekvämt de första gångerna man dansar.

Men generellt handlar det nog om att jag vill känna att killen fokuserar på mig och verkligen håller om och håller i! Vissa killar håller bara med högern och har vänstern hängande och det kan också va jättebra om högern har ett stadigt grepp, och/eller om man håller andra handen på killens höft "tillsammans". Killen måste våga hålla i och föra utan att för det vara hårdhänt. Ju närmare ju lättare att följa och större chans till en bra dans.

När jag dansar med någon ny har jag nog ett visst sätt att hålla och om jag efter en stund känner att "MMmmmm - det här var riktigt bra och mysigt!" kanske jag kryper liiite närmare för att visa killen bekräftelse och att det är fritt fram att göra detsamma."

För övrigt sitter jag och väntar på att det ska bli fredag och dans till fox-Scotts! Tongue out

Kram Frida
--------------------------------
livsdans.blogspot.com

Comments (6)
 • Gummybear
  avatar

  Håller helt med, när det ibland händer efter typ en tredjedels låt att det känns riktigt bra, att hon känner sig trygg med min förning och att jag känner mig trygg med hennes följning, då kan det kännas rätt att krypa lite närmare och tillsammans försöka göra det till något speciellt, en riktigt skön fox istället för bara en dans som alla andra...

 • emis
  avatar

  du har satt pricken över i:et!!! kunde inte ha sagt det bättre själv!!! såååå mysigt när man känner att man kan lita på killen, och sluta ögonen och bara följa med, glömma allt omkring... sen vaknar man ur drömmen och önskar att foxxen var myyyycket längre!!

  Mer fox åt folket!!! :zzz

 • Clupus
  avatar

  Ja, kan någon förklara varför bra foxlåtar är så korta när man dansar med en underbara foxtjej? Tycker bandet kunde repeterar låten då. :-)

 • Pingu
  avatar

  Perfekt beskrivet! :zzz Åh, nu längtar jag till juldagen då jag ska dansa till Shake.

 • Mii
  avatar

  Håller fullständigt med. Det viktigaste för mig är att greppet är stadigt, utan att det påverkar min egen balans. Det finns killar som knappt vågar hålla i tjejen och då blir det svårt att följa. Speciellt om han sedan inte är så tätt intill varandra.

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Thursday, 20 December 2007 17:47
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251093