annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Scotts på Hågelby PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Friday, 31 August 2007 09:26

Idag är det dagen efter Scotts på Hågelby. Jag känner mig riktigt pigg fast jag inte kom i säng förrän sent. Kan bero på alla endorfiner som fortfarande studsar runt i kroppen sen igår. En riktig kanonkväll!!Smile

Så här i friidrottstider hör man de tävlande säga att de redan på uppvärmningen kände att idag kommer det gå fort/bli långa kast. Jag kände nåt liknande igår. Daniel och jag var uppe en liten sväng innan start för att testa mina skor. Kände då att idag, idag kommer jag dansa riktigt bra bugg, hade flytet i kroppen liksom! Hittade oxå tillbaka till lite steg som jag saknat ett tag.

Jag gillar ju verkligen Scotts, de har fattat det där med foxlåtar!! LaughingLaughingLaughing Så himla många goa låtar att bara smälta till. Dansade verkligen mycket mysig fox igår. Mmmmm...så trevligt!!Tongue out

Kvällen gick superfort och det blev ganska kallt sista timmen. Efter paus ville aldrig min vänsterhand tina riktigt, trots att jag försökte värma den på alla killar...Wink Det blir ganska tydlig att vänstern inte används så mycket i buggen utan mest är ute i kylan och flaxar och sen i foxen ligger den helt exponerad för kall luft på killens rygg. Det var riktigt skönt med en varm dusch när vi väl var hemma. 

Frågan är nu om jag ska till Skansen ikväll. Scotts är ju Scotts liksom. I och för sig får jag dansa till dem snart igen på kryssningen....men det är ju inte samma sak. Risken är bara att det är lika kallt ikväll och jag vill INTE bli förkyld igen. Man har ju en söndag att se fram emot också!! Yesterdaypremiär redan liksom. Sommarn har verkligen gått fort!

Kram Frida 

Comments (12)
 • dansanta
  avatar

  Ja de var en Kanoonkväll för mej också igår!!! Scotts spelade låtar som man blev på glatt humör av !:D också tror jag bestämt att de var killöverscott ;-) De blir nog skansen ikväll igen !!!
  med risk att bli Scottskadad ;-)
  vi ses / Jill

 • bugg_forever
  avatar

  tyvärr så missade jag dom eftersom jag var sjuk så kunde jag inte komma men det verkar som om ni hade kul iallafall men ha det bra kram allihopa

 • normalen
  avatar

  Ja det var en jättetrevlig men kall kväll igår!men det som var positivt var ju att man ville ju inte stå särskilt länge, så jag dansade hela kvällen och hann inte ens dansa me alla som jag ville! :-) För mig blir det nog Barva och Wahlströms ikväll om det blir någon dans!Scotts är ju bra ,med igår tyckte jag att de spelade för högt och "brötigt"...Dag 1 i min lilla sthlms roadtrip är över!

 • Dirty Foxx
  avatar

  Kan bara hålla med dig Frida, Scotts har verkligen fattat grejen med mysiga foxlåtar, det är härligt det. Och dessutom sjunger de ju väldans bra också.

  De hade många låtar igår som ligger runt 60 - 70 - 80 tempo, det är kanppt några andra band som har det.

  De har seglat sig rakt upp på min topplista, så numera tillhör Scotts mitt favoritband nr 1!

 • karro72
  avatar

  jaaa,nu är hågelbybuggen över :cry:
  men som tur var inte all dans
  en mkt mysig och härlig scotts kväll var d igår
  sen blev d så kallt att fleecetröjan stanna kvar efter sista pausen,men snabbt tempo bjöd de på i slutet :zzz
  tack för en 3vlig o rolig danskväll,synd att ja inte hann dansa m alla ja ville,men d hör till danslivet ;-)
  kram kram/dansKarro

 • MickeV
  avatar

  Kul, Jill! Jag gillar oxå ordvitsar! :-)
  /Micke

 • Foxxy
  avatar

  Ja, vilken härlig kväll!! Det var verkligen värt att åka! :zzz
  Och Scotts är värda allt beröm. Världens underbaraste foxxlåtar, och många dessutom!!! + att de spelar bugglåtar med mycket fart som man blir riktigt glad av! :-)
  Tyvärr kommer jag inte komma till Skansen ikväll.. Så jag får leva på gårdagskvällen ett tag till.

 • Ronny J
  avatar

  Verkligen fyndigt om Scotts, Jill, fick mig ett gott skratt! Bor tyvärr lite för långt bort för att komma till Hågelby, men förra året var jag faktiskt där när Scotts spelade. Ett kanonställe, helt klart.

 • The Godfather
  avatar

  Ursäka en väldigt ungdomlig komentar men Scotts ÄGER! nuff said! 8)

 • Gullmarn
  avatar

  Jag tror inte jag dansat till Scotts förut(men jag är så dålig på namn inkl. dansbandsnamn så jag vet inte)men jag blev nog Scottskadad redan igår (kul Jill!)...och det rycker fortfarande i benen så kanske det blir Skansen ikväll trots att jag tänkt ha en hemmakväll med min nyblivna kära make. Men han ska ändå lägga sig tidigt för att orientera i morn bitti...har numer förstått att det är rätt bra att komma ihåg vilka band man gillar, och Scotts ska jag genast notera! Har idag på rasten inhandlat öronproppar utifall jag kommer iväg ikväll. Håller med om att de spelade väldigt högt vissa låtar, men vilka härliga foxxar och fartiga bugg. Toppen! :zzz

 • Lilltjosan
  avatar

  Jag va ju på barngympan, Boogie Lovers... Vi va inte hemma förrns 19 så då var de inte värt att stressa :sigh: Hoppas du dansade för mig med.... Kram

 • Coleslaw
  avatar

  Riktigt kul att ni hade det bra...men roligast hade nog vi :zzz :zzz :zzz :zzz

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Friday, 31 August 2007 10:05
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251036