avatar

Jag var där, jag också, vi for 3 man härifrån Lidköping och övernattade på vandrarhem (i Köping). Det var en suverän danskväll, helt klart en av årets bästa!
Nu är jag ju Jannezfrälst men jag måste erkänna att Shake nästan håller samma klass, ett blivande toppband vill jag påstå. Öland nästa år är väl ingen vågad gissning.
Dansade med flera nya partners, gillar att hitta nya, men tror inte att du,Frida,var nån av dom. Du har visserligen bild på dig på medlemssidan, men det syns dåligt hur du ser ut i vanliga fall. Och jag har ju ingen bild alls på mig (är för dålig på datorer, kan inte tekniken att göra sånt). Men såg du en äldre något flintskallig karl i glasögon i Janneztröja, senare svart v-ringad T-shirt så var det jag. Vi får nog fler chanser (om du vill ta dom), jag kommer både till Öland och Malung plus en massa andra ställen. "Dans är livet!"