Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Mitt recept på en GrrrMmmm-fox PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Saturday, 01 September 2007 11:15

Hej! När man inte åker till Skansen och dansar fox till underbara Scotts kan man istället fundera på vad det är som gör vissa foxar sådär GrrrMmmm...Tongue out

Fyra ingredienser från mitt perspektiv för att lyckas:

* Att killen håller om en på ett sätt så att man känner sig betydelsefull. Jag måste förstås svara på samma sätt och inte streta emot och ta ut avståndet. (Det var så sent som i torsdags som jag verkligen förstod vikten av den här punkten! Mmmm...)

* Fokus från båda på just den här dansen, "här och nu". Undvika alla distraktioner. För mig innebär det oftast att blunda och bara känna istället för att tänka.

* Att killen dansar till musiken och inte till takten. Det innebär oftast en större variation och känslan blir så mycket starkare. Dansen blir då så mycket intressantare och roligare för mig som följer. Om killen för varierat så blir jag också tvungen att koncentrera mig och därmed uppfylls automatiskt förra punkten.

* Det får gärna vara en toppmysig foxlåt med grym känsla i!
Det förenklar alla ovanstående punkter avsevärt och ger det där lilla extra åt känslan i dansen.

Och när man bara vill hålla kvar liiite till för att inte bryta förtrollningen.... Då vet man att man har lyckats!!!Wink

Ses på söndag! 

GrrrrMmmm-kram
Frida

Tillägg 071220
PS läs mer: Tillägg till foxreceptet.. :)

 

Comments (19)
 • Jejjen
  avatar

  Håller absolut med... Plus att det är ganska svårt att finna just dem där grrrrMmmma foxarna. Så när man gör det, är det ännu mer betydelsefullt när man väl får uppleva en.. :roll: ;-)

 • Svenjo
  avatar

  ojjjj... då är det bara hem och träna då...

 • Cecilia
  avatar

  Just precis så ska en underbar fox göras! Känslan är det viktigaste av allt, att bara uppfyllas av musiken, att förstärka låten med hjälp av dansen, att bara flyta bort och in i musiken och dansen. Jag ser det framför mig och längtar grymt! :roll:

 • Åsarna
  avatar

  :cry: Jag blir nästan gråtfärdig!!! Är i Kina i några veckor, och kommer inte att få vara med om nästa GrrrMmmmfox förrän den 21 sept, läääängtar!!!!

 • Linda74
  avatar

  En GrrMmmmfox är det som förändrar en bra danskväll till en höjdarkväll..
  Vill bara tipsa om att Odd Vesterli kommer till Rockrullarna i Örebro en helg i November för att lära ut SIN typ av fox. Och det är en riktig GrrMmmmFox!Gå in på rockrullarna.se för att kolla datum och info om anmälan. Rekomenderas verkligen! :P

 • Jennica
  avatar

  Kan inte annat än o hålla med!! Hoppas på några riktigt GrrrMmmmfox i Sigges Loge ikväll!

 • Nel
  avatar

  Jisses !! Sitter och "hurvas" (får gåshud kanske vissa säger:-)) över hela kroppen vid blotta tanken på just DEN foxen... Tur det är Övik om nu bara 4 dagar - på mitt sätt att räkna... :D Då blir det förhoppningsvis MASSA GrrMmmmfoxar !! :zzz

 • trollet
  avatar

  Det var den bästa och den mest exakta beskrivningen på den foxen som jag värkligen vill ha. När du berättar det så här så känndes allt så rätt.

  Klurat länge för att få det så bra?
  Håller i allafall med dig!!

 • Lilltjosan
  avatar

  A HALLELULJA MOMENT *stavning??* Riktigt bra skrivet tjejen, sitter bara å nickar här :D

 • Hejsjälv
  avatar

  Den som tar till sig ditt recept får en friresa rätt in i danshimmelen!

  Och där väntar en fantastisk belöning : DANSORGASMEN !!!!

 • emis
  avatar

  WOW!!!!!!!!!!!! jag kunde inte ha skrivit de bättre själv!!!!!!!!
  PRECIS så är det!!!
  snacka om SÄKER SEX!!!!!!!!!!!

 • Ingela
  avatar

  Hehe !
  Som gift så håller jag mig på mattan :roll:
  Jag måste nog erkänna att jag också blivit fox-frälst. Suckar ibland djupt när bandet spelar en snabb låt när jag dansar med någon av foxfavoriterna ;-)

 • Gummybear
  avatar

  Kan bara hålla med:
  När man bara vill hålla kvar liiite till för att inte bryta förtrollningen.... Då vet man att man har lyckats!!!

 • Trolle_T
  avatar

  Ja, där slog du hammaren på spiken:D Precis rätt beskrivet!

 • Angelinn
  avatar

  Det är viktigt att man känner att killen inte är mer intresserad av vilka andra som dansar runt omkring. Det är dock också viktigt att man inte krockar med folk stup i ett. Då är det svårt att slappna av. Jag har hittat några killar som dansar "baum-chicka-waou-waou". Då är det nästan plågsamt att släppa taget. :P

 • Danstoker
  avatar

  Tidigare har jag väntat på att foxen ska ta slut så att jag kan bugga igen. Är fortfarande så för mig, men inte lika mycket. Håller med till 100%, har man fått en grymmefox vill man inte att låten eller kvällen ska ta slut. Bra att få lite tips hur man kan komma i rätt stämning ;-)

 • Mii
  avatar

  Lägger in en lite träningstips i denna bloggtråd också.

  Jag kan ge tips till tjejerna vad jag tränar. Det viktigaste tjejen har att lära sig utöver tillit, är att samla så att hon kan vara beredd att gå åt vilket håll som helst samt att våga skjuta på med höften så att man hela tiden har kontakt med killen och att inga glipor uppstår i paret. Ett bra tips om man är två är faktisk också att öva förning med kroppen utan att hålla i varandra. Killen lär sig föra med kroppen och tjejen att läsa av. Svårt men lärorikt!!!

 • jocke203
  avatar

  dvs att om tjejen inte släpper direkt o bara får fram en stor suck och ett Mmmmmm har man gjort nått rätt ;-) ... vill säga att den gången var det inte bara hon som inte ville släppa :-) ...tycker ditt recept är rakt på spiken GrrrrrMmmmm fox kan inte förklaras bättre än så kram jocke

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Thursday, 20 December 2007 15:50
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251037