Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Med sikte mot helgen PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Monday, 26 February 2007 12:31

Det var ju synd att man missade helgens glada danser. Var så himla taggad inför Scotts på Yesterday. Jag har bara dansat till dem en gång förut, i Malung på lilla dansbanan, ett par riktigt grymma fox. Så jag tänkte att nu j-ar ska här foxas.

Sen blev jag sjuk och fick dansförbud av doktorn. Typiskt. Fick nöja mig med att titta på bugg i ca 2 millisekunder på Let's dance.

Men nu är jag frisk och får dansa igen och längtar förstås redan till veckoslutet. Börjar med kurs på torsdag kväll och sen tror jag det blir Blender på Mälarsalen på fredag och sedan dansen efter Ebbacupen på lördag! =D

Ska förstås se tävlingarna först och då brukar man ju bli hyfsat sugen. Min bäst-bästis ska debutera på tävlingsgolvet oxå så jag ska heja extra mycket på henne!

Vi ses väl till helgen!! ;)

Comments (0)
Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Monday, 26 February 2007 12:45
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250894