Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Lördagskvällen på Grönan PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Sunday, 17 June 2007 11:52

Jaha, så var danserna slut för denna vecka. När man blickar ut genom fönstret kan man inse att vädret var med oss. Idag verkar det vara heldagsregn.

Men så till gårkvällen. Kvällen startade med trevlig middag med Macke, och allmänt mingel, många var på plats tidigt. Vad gäller dansen hade jag en medelkväll kan man säga. Grymma grymma danser vägde som tur var upp att det var totalt tjejöverskott (lite Yesterdaykänsla) och att alla killar man försökte bjuda upp redan var bokade och när man väl hittade nån obokad så var stackarn helt slut. Då känns det inte så kul ju. Man vill typ be om ursäkt för att man är besvärlig och bjuder upp. För mig var ju fredagskvällen så himla bra så jag var nog inte riktigt på hugget heller, orkade inte jaga runt som en tok.

I går var dessutom golvet betydligt fullare i ordets alla bemärkelser vilket oxå drog ner lite. La märke till en tjej i rött med röda klackeskor. Alltså det var typ 1 dm smala klackar i stål. Bara rös när jag såg dom. Om man skulle blivit stämplad hade de förmodligen gått rakt igenom foten.. AAAAAJ! Fram för förbudsskyltar runt alla dansbanor!

Men trots allt nega så hittade jag en ny kille till min foxhimmel och sånt gör ju att kvällen inte kan vara misslyckad!!!

Kram till alla er som gör att det oxå är trevligt att stå brevid!
Frida 

 

Comments (8)
 • Foxxy
  avatar

  Ja, jämfört med i dag hade vi verkligen tur med vädret igår! (genomblöt nu efter att ha varit till stationen i regnet.. Brrrr!)
  Och jag hade tur med danserna och uppbjudandet igår, bra att du hade det på fredagen iaf...!
  Tack alla härliga dansare! :-)

  Vill bara säga att det är så kul att läsa dina inlägg, speciellt när du har med lite kort också!!

 • Nina Fyhr
  avatar

  Slut för denna vecka! Nej då Casanovas spelar även i kväll, men nu är det vi i värmland som får nöjet att dansa till dem i karlstad. Det börjar kl 18 i Mariebergsskogen.

 • Nanna
  avatar

  Min danskväll började inte så bra, jag var trött och inte alls på hugget för att jaga. Men efter en sväng ut och kollade på sommarkrysset så fick jag lite mer energi. Fick lyssna till tre superbra låtar! Det blev ganska bra dans på slutet i alla fall. Trots att det var alldeles för mycket stökigt folk för min del. En ny härlig dansupplevelse fick jag också. Tack Roger!

 • Jörgen
  avatar

  Ja, vilken härlig dag och kväll! Pumorna, tack för att ni styrde upp det med så bra med kombinerat karusellåkande och dans. Sååå trevligt... och vad gott det är med våfflor, haha.

  Vädret var perfekt (för att dansa utomhus) och det fanns massor av goa' dansare på plats. Tack för alla kanon-danser som fick mig att bli helt "high on life". :-)

  Kramar

 • Puman
  avatar

  Tack själv för trevligt sällskap och goa galna danser! Ju fler man är desto roligare blir det, vi jobbar för att göra detta till en storstilad tradition så håll utkik för fler bus från Pumorna :-)
  Kramar

 • Micke
  avatar

  Så här i efterhand så ångrar jag att jag gick på firmafesten istället för att åka och dansa på Grönan den kvällen... :cry:

  Så fortsätt bara att strå salt i mitt redan svidande sår... :sigh:

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Wednesday, 08 April 2009 22:32
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250995