annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Jannez i Hågelby PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Friday, 10 August 2007 14:41

Igår var det äntligen dags att besöka Hågelby igen! Så himla härligt, och vilken kväll! Värre än kvavast första halvan av kvällen! Har knappast behövt byta om efter första tre danserna förut. Och vad mycket folk sen, hela backen var proppfull med filtar, såg ut som rena fikaorgien i paus, och det var ganska trångt på banan trots att det stod massor med folk runt om också.

Och roligt värre var det! Jag har inte dansat så många gånger till Jannez men de överträffade mina förväntningar och spelade riktigt bra enligt mitt tycke, lite många snabba foxar kanske, men jag lyckades för en gång skull pricka in rätt 4 låtar med rätt kille.. Wink Mmm...vissa danser blir man bara helt lycklig av!!

Bara fyra torsdagar kvar nu på Hågelby denna säsong. Dansen igår visade ännu en gång att Hågelby är Sthlms bästa dansbana. Det är alltid en bra danspublik på plats och det känns som att alla band spelar extra bra där och att publiken ger extra mycket glädje tillbaka. Dessutom är det ju en vacker plats som gjord för att fika och umgås, utöver dansen då.Smile

På återseende om en vecka!

Kram Frida


Massor av folk i slänten i paus


Daniel och Elin blev så här glada efter att de ätit glass Tongue out

 

Comments (9)
 • Bengt

  Det var verkligen roligt igår, som det oftast är i Hågelby. Tack Jannez, det var drag hela kvällen Tack alla trevliga tjejer som jag fick tillfälle att dansa med.Jag kommr tillbaka på torsdag :zzz

 • MattiasSthlm
  avatar

  Osis jag missade gårdagen men härlig ni hade det skööj 8)

 • Åza
  avatar

  Jannez fortfarande favoriter hos en del kanske? hoppas på lite snabb bugg i Alingsås till helgen, och att dom håller måttet fortfarande... :-)

 • Dompan
  avatar

  Det var kul igår men galet varmt.. och vad mycket folk, hann inte dansa med hälften av tjejerna.. :zzz
  Upplevde en dans då lyckan var total (årets bästa fox?) men sedan blev jag lite seg av värmen.
  Jannez lät lika taggade som på öland.

 • Cenny
  avatar

  Kan bara säga WOW vilken kväll, Jannez är bara BÄST :D Vilken spelning dom gör oj oj.. Och vilka otroligt bra danser man fick tack alla trevliga tjejer för det. Jag var helt salig av lycka igår... MEN VAD VARMT... allt var dygnsurt men vad gjorde det, jag tror alla andra hade samma problem (`wink`)

 • bugg_forever
  avatar

  aa jag håller med dig Cenny Jannez e helt klart bäst var så skönt och dansa till dom! Och det var ju skitvarmt igår det var så fuktigt att amn blev varm efter dom första danserna :-) :P 8)

 • Elin
  avatar

  Ja, det var riktigt bra igår! Jannez öste på som aldrig förr och alla var på topp kändes det som :D En helrolig kväll!!

 • Allas mamma
  avatar

  Jag känner mej inte alls avundsjuk, när jag läser (och har hört)hur kul alla hade :cry: .

  Själv satt jag hemma i min bakåtlutade fotölj med min vabrationsmadrass på "on" och en liten TNS-apparat (också en vibrationsgrej) på min armbåge och längtade mej bort till Hågelby.
  Men jag misströstar inte, snart e jag på g igen....

  Kram till er alla!

 • Nanna
  avatar

  Jag hade också en kanonkul kväll! Tack alla fantastiska killar som jag fick dansa med!

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Wednesday, 08 April 2009 22:40
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251015