annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Hjälpdansarkursen och dans ikväll =) PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Friday, 24 August 2007 12:05
Igår var jag på hjälpdansarkurs på klubben. Riktigt roligt och trevligt! Smile Kursen syftade till att ge oss en större förståelse för de problem man kan ha när man inte dansat så länge så man bättre kan hjälpa folk till rätta om man hjälper till på andra kurser.

För att ta oss tillbaka till nybörjarnivå så dansade vi mestadels bakvänt, alltså fick jag dansa som nybörjarkille nästan hela kvällen. Sååå roligt och nyttigt! Och på köpet dök det såklart upp frågor och problem eftersom inte allt är så självklart längre när man bytt "kön". Vi hade också en liten fika/mat-paus med lite frågor och prat kring kurserna, vad man ska tänka på och så. Sånt som inte kursledarna hinner ta upp annars.

Kenneth spelade superbra musik precis som vanligt så man blev ju så grymt danssugen, fast så fort man försökte med nåt roligt utöver typ tryck och drag som vi höll på med så var man ju ganska fort lost. Så jag började verkligen se fram emot Skansen/Casanovas ordentligt då! Tongue out

Kvällen började vid 18.00 och vi hade dansat klart vid 22.00, fast kvällen gick verkligen fort och man var rejält trött på alla vis. En riktig lättnad att få röja loss "som vanligt" i några låtar på slutet.

Nu laddar jag stenhårt för kvällens nöjen, picknick och dans, en verkligt bra vana måste jag säga! Ska bli kul att träffa er alla igen!Laughing

Kram Frida
Comments (0)
Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Friday, 24 August 2007 12:06
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251019