Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Highlights i Uppsala igår PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Friday, 18 May 2007 15:04

Halli hallå!

Tyckte gårkvällen blev en helt ok kväll! Hade hittat skor som fungerade bra att dansa i på det sträva golvet, utom när jag höll på att tappa dom några gånger..

Highlights tycker jag spelade bra med lite roliga låtar i repertoaren som det var länge sen man hörde. Tyckte sångaren kändes så välbekant, men kom inte på varför förrän Daniel kom på att det var Andreas Wistrand från Fame Factory (han som absolut inte ville förknippas med dansband för några säsonger sen...Wink)

Det droppade in lite folk vartefter och många trevliga och duktiga dansare var där. Det var rätt stor procent favvofoxare på plats oxå. Trevligt! Dansade med fyra nya killar också varav en riktigt duktig åhejkille vilket var extra kul.

Allt som allt en trevlig kväll och jag sov gott i bilen på vägen hem. Känner mig ganska seg idag, men nu är det bara att ladda inför Yesterday ikväll! Jag tror det kommer bli kul också trots att många är på SM och trots att det är Wahlströms som spelar Wink.

Hoppas vi ses ikväll!!
Kramar Frida

 

 

Comments (2)
 • Foxxy
  avatar

  Ja, det blev ännu en bra danskväll på Flustret! Jag hann inte med att vila och ta kort en enda dans (som jag hade tänkt...) :zzz
  Och jag fick mersmak, så det blir dans för mig med på Yesterday ikväll! Vi ses där!

 • The Godfather
  avatar

  Highlights låter riktigt bra och skulle man bara ta bort lite omotiverade medlyn med låtar som tveksamt hör ihop så blir de ett favvoband! Jag hade en ok kväll där band och danssällskap vägde upp ett strävt och grusigt golv och det faktum att jag hade "håll" halva kvällen!

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Friday, 18 May 2007 15:19
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250958