Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Helgen och Ladies Night! PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Monday, 24 September 2007 12:31

Helgen började med dans till Blender på Yesterday. Det var tokmycket folk där och det var stökigt värre. Rena flipperfoxen emellanåt. Flera av dem jag dansade med blev märkbart irriterade och det gör ju inte kvällen till nån höjdare direkt. Men det hanns med en del trevliga danser iaf innan kudden hägrade.

Lördagen var en riktigt seg dag, kom inte igång förrän på eftermiddagen när jag gjorde mig i ordning för en riktig tjejkväll. Först middagsdejt med Elin och sedan vidare till Globen och Ladies Night. Vi åt på en av våra favvorestauranger, grekstället Cypern. Kan varmt rekommendera deras Köttmeze och Vatomoura till dessert. Mums!! 

Mätta och belåtna begav vi oss mot Globen. När vi närmade oss började vi se oss omkring på tåget, ojoj bara uppklädda kvinnor överallt. Och när vi gick av så fylldes perongen av ett högt sorl av alla hundratals tjejer som strömmade av tåget och vidare upp i rulltrappan. Det såg så himla lustigt ut! Vi var på riktigt bra humör när vi hittat våra sittplatser och showen började kort därefter.

Showen var riktigt superbra och vi skrattade, klappade och dansade tillsammans med 11000 andra. Jösses vad roligt!! Det var mycket medryckande musik, en del sketcher och några riktigt bra dansnummer. Vi begav oss hemåt frampå nattkröken riktigt nöjda och glada!

Igår, söndag, var det riktigt sånt fint höstväder så mesta delen av dagen tillbringades ute. Pysslade med vårt bygge, som sakta men säkert börjar närma sig färdigt och invigde nya altanen genom att äta lunch ute. Så härligt. Hoppas det blir fler såna fina höstdagar framöver!

Kram Frida


Vårt uterum, snaaaart klart...

Comments (4)
 • JAKI
  avatar

  Det är toppen att satsa på en pensionärskuvös i tid. Våran är nog en av de bästa investeringar vi gjort. Där har man tillbringat många sköna stunder.

 • Clupus
  avatar

  Vet du inte att det är inte politiskt korrekt ur feministsynpunkt att gå på Ladies night? Fy på sej! :-)

 • Monkan
  avatar

  Vilken fin uteplats ni har..Fast ni skulle väl ha gjort lite störe...Där kan man bara dansa 3 par ca väl? :D :zzz Skämtar bara

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Monday, 24 September 2007 12:36
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251045