annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Höstpremiären på Yesterday! PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Monday, 03 September 2007 09:43

En liten sammanfattning av kvällen. Nonstop Wahlströms & Shake. Shake var där....bara det gör ju att det med säkerhet blir en lyckad kväll. Redan deras första låt lyfte energinivån i lokalen märkbart och plötsligt blev det sådär varmt... Annars så var det lite mindre folk än jag trott men alldeles lagom så att det gick att dansa och inte bara trassla sig framåt.

Nonstop är ju lite speciellt, trots en extra timma känns det som att kvällen gick fortare än en vanlig danskväll. Men har ju inte "tid" att sitta ner och andas nånting. Men roligt värre var det och man hinner förstås dansa med några extra. Jag hade turen att bli uppbjuden av några tillresta dansare från olika håll som kände igen mig från Dansmaffian, trevligt! Hoppas ni fick ett bra intryck av min hemmadansbana!

Man kan verkligen inte klaga på tempot i bugglåtarna denna kväll, tyckte det var rejält ös mest hela tiden och mina vader började klaga alltför tidigt. (De kommer gilla att dansa kurs 2,5h ikväll... Wink) Och sen var det såklart massor med trevlig fox oxå! Mmm...

Jag hoppas det gick fram till arrangören att vi vill ha mera Shake!! Tror det efter tre extranummer och massa jubel. Vore trevligt om de får komma tillbaka snart!

Sammanfattningsvis: En kanonkväll!! Yesterday är som att komma hem. (Och dessutom ÄR det nära hem! *skönt*)

På återseende på torsdag, säsongsavslutning på Hågelby *snyft*.

Kram Frida

PS: Extra kramar till Er som alltid ger mina danskvällar det där lilla extra. Ni är guld värda!!! LaughingLaughingLaughing

Comments (7)
 • Ankan
  avatar

  Jaa, visst var det en grym kväll!?!

  Hmm...hågelby på torsdag...hmm...vilka spelar då? Skulle ju kunna vara en bra uppladdning inför öviksmaran... :zzz

 • Rickard E
  avatar

  ja, vilken härlig kväll det blev...var sliten när jag åkte dit efter för lite sömn och för mycket party...så jag var inte speciellt sugen men oj vad bra det blev..fullt ös från första början hela vägen...Tack Shake för att ni kom, grymt bra jobbat och tack även till Wahlströms som gjorde en mycket bra spelning!!
  Tack alla dansare, ni ger så mycket engeri så jag glömde bort hur sliten jag var... :zzz
  kram till alla och tack igen :-)

 • Dompan
  avatar

  Grym kväll!! Jag mattade av lite på slutet, men annars var det hur kul som helst. Jag säger bara SHAKE!!! :zzz :zzz :zzz

 • Foxxy
  avatar

  Gah! Jag visste ju att jag borde ha tagit mig dit, och nu fick jag det bekräftat också... :P
  Men nu laddar jag för Övik istället! :zzz

 • Maffo
  avatar

  Det var verkligen en bra kväll, klart över förväntan. Synd att Zlips var sjuka men Shake rockar på bra dom också, så inga klagomål där. Jag kommer nog ta mig ner fler gånger under hösten, 40 mil för en dans är väl inget 8) Hoppas man kan få sig en till dans med dig då, Frida.

 • Nanna
  avatar

  Ja, det var verkligen en jättekul kväll! Shake och Wahlströms öste på som bara den!

 • Jelisa
  avatar

  Håller med att det var en riktigt bra kväll, var ju överskott på bra dansare och jag som inte vågar bjuda upp, fick danser med några man vill dansa med. Dock inte med alla. Men Shake vet verkligen vad Foxtrott låtar är även i bugglåtarna, riktigt mys.
  ;-) Så mer foxtrott för min del iaf. Kram på er alla så se vi i Studiepauserna.

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Monday, 03 September 2007 11:15
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61251039