annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Gott med kurs.. PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Wednesday, 30 May 2007 21:35

Har inte varit på jobbet idag, har varit på kurs! Det är trevligt att va på kurs. Då får man lära sig nya saker och man slipper framförallt det vanliga slitet (nåja..) och så blir man matad med gott fika, smaskig lunch och mera gott fika! Dessutom börjar man senare än vanligt och slutar tidigare. Laughing Det är en tvådagarskurs så jag ska dit i morgon igen. Lucky me! 

Sitter ju och häckar framför datorn hela dagen vanligtvis och kikar då och då (hrm..) under dan in på dansmaffian. Ständigt uppdaterad. När jag nu har varit datorlös en hel dag så upptäcker jag hur mycket som skrivs på en dag. Jösses. Hela kvällen går ju åt om man vill läsa ALLT! Kanske jag får börja sanera min läsning lite. Känns ju som en del saker upprepas om och om igen också, och då blir jag ändå bara irriterad av att läsa det....om och om igen...

Nåja, imorgon, efter kursen, så är det dags för dans igen. En hel vecka har gått sen sist, tro't eller ej! Det blir Hågelby och jag ser fram emot det hur mycket som helst. Trots Wahlströms. Vet att bästa polarna kommer också, det förgyller alltid kvällen! Förra veckan var det ju så himla mysigt. Golvet var halt dock, men jag hade finfina gummisulor! Ett tips för er som ska dit.

See ya!
Frida

 

 

 

Comments (0)
Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Wednesday, 30 May 2007 23:19
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250963