annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Expanders ikväll? PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Friday, 30 March 2007 09:39

Godmorgon allesamman!

(Det är iaf morgon nu när jag skriver..) Veckan har bara ruschat förbi och nu är det redan fredag igen. Har dansat mycket i veckan känns det som. Träningen i tisdags gick bättre än på länge och kursen i går var nyttig och tog på. 

Ikväll är det dags för Expanders på Mälarsalen. Jag är lite fundersam på om det är några som ska dit. Men man får chansa på det. Det räcker ju med att det är några skojiga på plats så kan kvällen vara gjord. Smile

Zlips i Skultuna på söndag lockar också lite fortfarande...hm...fast jag ska ju till Örebro nästa helg så det får nog räcka med det. Kanske.

Hoppas vi ses ikväll!
Kram Frida 

Comments (8)
 • Emma
  avatar

  Yeesss! Det blir både Mällis (fast jag lovade förra gången att aldrig mer sätta min fot på detta "arga personalen" ställe)och Skulltuna på söndag! Här ska dansas! Det gäller att hinna dansa så mycket som möjligt innan man tappar suget igen :zzz

 • Emma
  avatar

  vänta nu....det där har inte jag skrivit....jag hinner tyvärr inte dansa alls i helgen, men jag är å andra sidan inte rädd för att tappa suget!

  fredagskram på er alla!

 • Dompan
  avatar

  Åhh, man är ju danssugen, men så är det tävling imorgon och då vill man inte ha stumma ben... urk.. jag kan inte bestämma mig..

 • mrholyday
  avatar

  Jätte trevig kväll och fick dansa hela tiden. Hittade en pärla som var kanon att dansa med. Sådant gör enormt mycket. Musiken var bra men inte så jätte mycket folk. Kändes som tävlingsfolket inte var på plats.

 • niklas_wallin
  avatar

  det e dock inte jag som har varit på mälarsalen ja
  mrholyday vilket i denna text blir understuket med niklas_wallin.
  hade gärna varit där men jag hade så jäkla skoj på blender istället.
  helt sjukt vilket skojjigt folk det va ikväll.
  syns det 20:de april på yesterday

  mvh/mrholyday 8)

 • Jennie L
  avatar

  Hej! Det var jag som skrev första komentaren men fick namnet Emma!!! Har rapporterat det till webmaster och problemet finns rapporterat i forumet.
  Det var för övrigt inte ens en gnutta risk att danssuget skulle försvinna på Mälarsalen. Vilken kväll! Expanders var superbra (spelade schlagervinnaren Worrying kind)och det var gott om yta på golvet, men ändå mkt folk. Kvällen gick upp på årets "fem i topp" lista! :D

 • Jennie L
  avatar

  Glömde skriva om "Kvällens komentar" . När bandet redan spelat 4 fox och 4 bugg, var det dax för lugnt igen. Sångaren säger då "Och nu är det dags för kvällens första tryckare..". :-? Va!? Vad var det innan då?

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250916