annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

En höjdarkväll trots allt! PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Saturday, 31 March 2007 21:11

Halloj!

Om du inte var på Expanders på Mälarsalen igår missade du en riktigt rolig kväll!

Jag hade inga stora förhoppningar för kvällen. Min kropp däckade redan på eftermiddagen och tyckte att ikväll, då ska vi sova tidigt! Försökte sova en stund innan det var dags att åka men det var ju tji.

Sedan gäspade jag mig igenom min tillfixningsprocedur och hela bilresan, så jag tänkte att jaha, jag orkar väl max till paus. Väl på plats startade jag med att svepa en soljos, tänkte att lite vitaminer och vätska kanske gör susen. Och så fort musiken började verkade livet återvända till kroppen och (eller eftersom) de första danserna var riktigt roliga. Sen när bästa polarn med sambo dök upp (trots att de fått förhinder) då blev ju humöret på topp!  

Det var inte knökfullt utan man fick plats att dansa ut för en gångs skull, vilket kändes skönt efter all trängsel senaste danskvällarna. Det var inte heller så stökigt på golvet och jag dansade med riktigt duktiga killar hela kvällen. Precis hur kul som helst!! LaughingTongue out 

Det enda som är lite synd är att Expanders inte spelar så många riktigt mysiga foxlåtar, med sånt där skönt flow. De spelar lite rockigare och snabbare varianter istället som ofta passar bättre till långsam bugg. 

Men jag hade ändå skitkul och dansade till sista tonerna klingat ut och också orken tagit slut och det var ett tag sen. 

KRAM
//Frida

  

Comments (2)
 • Danstanten  - Expanders
  avatar

  Vad roligt att du fick en så bra kväll. Jag har inte dansat till Expanders sedan i somras och då tänkte jag inte på det där med de lugna låtarna.. får vara uppmärksam på det framöver.

  Men jag gillar deras stil och att de har lite andra låtar. Det är ju kul när inte alla spelar samma.

  Tips: Du kan ju alltid mejla bandet dina åsikter - de flesta är faktiskt duktiga på att lyssna på vad vi som dansar faktiskt vill ha!

 • Elin
  avatar

  Tjena kompis! Kan bara hålla med, det var en riktigt suverän kväll! Det var länge sen jag hade så roligt på en dans! Det var jättekul att träffa er oxå! Jag var glad i hela kroppen när jag åkte hem :zzz

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Saturday, 31 March 2007 21:24
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250918