annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Dansa i Örebro på Påskdagen? PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Thursday, 08 March 2007 09:41

Tjolahopp!

Brukar alltid vara i Örebro över påsken men inte ha möjlighet att stanna på Påskdagsdansen i Brunnsparken. 

Men i år så är det möjligt. Jag har dock aldrig varit där. Är det bra golv och bra folk? Är det värt att stanna på?

Det är ju Blender & Date så det lovar ju gott iaf.Laughing

Kram
/F 

Comments (3)
 • Svenjo
  avatar

  Spelar Blender & Date så lär du ju inte få tråkigt även om du skulle behöva dansa ensam, vilket jag inte för en sekund tror att du blir tvungen att göra...
  Själv älskar jag att åka till nya ställen! Det brukar räcka med att dansa en eller två danser så har man fått dansfolkets "hökögon" på sig :-)

 • Maya_P
  avatar

  Som utflyttad Örebroare och Brunnsparksbesökare så kan jag bara rekommendera dig att gå dit! Det är ett kanongolv och jag tycker folket är dansanta och trevliga (är kanske partisk :-) )Funderar själv på att passa på då jag är "hemma" på besök under påsken!

 • G0eran
  avatar

  Jadu Frida jag gjorde premiär i Brunnsparken i tisdas (6/4) det var casanovas å Expanders non stop å när man inte har nått vettigt för sig dan efter så kunde jag inte hålla mig från att hälsa på några gamla klasskompisar i örebro, det tog ett tag att åka tåg från mora men vem bryr sig?
  Golvet var helt ok kanske inte så halt som jag vill ha det men å andra sidan så brukar alla jag känner påstå att det är åt #%%& för halt när jag tycker att golvet är bra. Det var lite russindisco varning, men jag pratade med en tjej ( typ den enda jag kände igen) som sa att det förmodligen berodde på att det var Expanders som spelade... Jag ska iaf till örebo på Påskdagen så du blir då inte ensam, tror det kommer bli riktigt roligt

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Thursday, 08 March 2007 09:47
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250903