annons

Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Bhonus och Boogielovers PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Saturday, 12 May 2007 12:10

Halli hallå!

Nu är det bara timmar kvar tills man ska dra på kryssning! Härligt, härligt. Innan dess ska man lista ut vad man ska ha med sig, ladda kameran och det goda humöret. Det är inte särskilt svårt eftersom jag redan dansat två dagar i rad nu.

Var till Flustret i torsdags kväll, och ja, vad ska man säga om det? Kanske att mitt musiköra skrynklade ihop sig ganska ofta och att jag inte gillar umpa-bumpa varianter av sköna låtar. Inte mycket folk heller. Några godbitar som tur var. Hoppas golvet har blivit lite mindre strävt till nästa gång oxå. Inte någon höjdarkväll för min del alltså, men dock, dans.

I går däremot var jag och besökte Boogielovers och dansade till deras trevliga husband. Jag blev riktigt avis på den urmysiga lokalen, oxå med väldigt bra golv. Det är verkligen en stor fördel för klubbkänslan att ha egen lokal. BDK där jag dansar har inte det och det är lite synd.

Boggie and the lovers spelar ju som bekant två fox, två bugg och två snabba bugg. Det tar ju lite emot för en foxtjej som mej att "missa" massa härlig fox. Men det var riktigt skönt att för en gångs skull kunna dansa ut ordentligt i buggen. Annars är det ju alltid så trångt och snabba låtar blir lite farliga. Det är lite synd för man går och tränar och tränar och sen får man sällan tillfälle att göra dom där grejerna på socialgolvet.

Dansade väl inte massor men alldeles tillräckligt. Dansade några fox med Elin också. Gick hyfsat bra trots att jag inte är van att föra med killsteg. Föra som tjej går ju huuur bra som helstWink. Men jag ska fortsätta öva på detta då det är praktiskt när det är totalt tjejöverskott. Vi fick några glada skratt oxå.

Dansade ett par riktigt snabba bugglåtar som kändes helt kanon också, en riktig kick för självförtroendet att man faktiskt inte är helt bakom.. Tack och kram!

Ska bli kul att se vilka som dyker upp på kryssningen nu. Det har ju inte lagts ut någon lista. Vet ju bara vilka av mina vänner som ska åka. Och bara det är ju ett helt gäng. Laughing

Ses snart! KRAM
Frida


Elin & Macke                                  Nästa generation skolas in..


Jag och Macke

 

Comments (0)
Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Last Updated on Wednesday, 08 April 2009 22:36
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250954