Senaste forum-/debattinläggen

Kommande danser

- Visa hela veckan - Lägg till fler evenemang
Inställningar
Filtrering:
På Län: Alla Eget Eget + angr

Senaste Blogg-/Dagboksinläggen

Åhej: ånej eller tjohej? PDF Print E-mail edit
Written by Frida   
Wednesday, 14 March 2007 10:28

Är det någon mer än jag som känner sig mer förvirrad för varje kurs och kurstillfälle? Vad som eg är rätt och fel, hur man bör göra, hur man bör gå, hur man bör röra sig, hur killen bör föra...etc...etc.Yell

Började med åhej efter årsskiftet och det har såklart gjort förvirringen värre och mitt fotarbete har försvunnit pga allt "tårtbits"-tragglande. (Är tårtbitarna åhej eller fanns dom innan, det har jag aldrig fattat, jag hörde iaf aldrig talas om nån cirkel innan åhej?)

Kan man föresten som tjej öht dansa åhej, eller är det bara en förningsteknik och det hänger på killen?

Hm...

Undecided

 

 

 

Comments (5)
 • Mathias
  avatar

  OJ! Den stora frågan igen :-) Brukar kunna bli en lång diskution, så jag tar upp tråden i forumet ikväll istället när jag kommer hem, om ingen hinner före :-)

  Men visst håller jag med dig om att det är förvirrande till en början. Mig tog det nog en termin minst innan jag kände att jag kunde börja kombinera åhej tekniken med allt jag lärt mig innan och göra det till "en dans" igen..

 • Frida
  avatar

  Tycker ju ibland att det går så himla bra och ibland känner man sig helt sämst. :roll:

 • smultron
  avatar

  Hej Frida! Förstår din förvirring... :zzz :-? Jag kände precis som DU... :roll: Men när man väl "smält" ALLA intryck som kan verka MINST sagt..."luddiga" :-x och hittat sin egen "harmoni" i dansen, så kommer du att värdesätta ALLA tips! :-) Men varje utvecklings-fas tar "sin" tid!!! Skynda "långsamt" och blanda inte in för många saker samtidigt!!! När väl "pussel-bitarna" faller på plats så kommer det att kännas BRA på ALLA sätt! Men det tar TID!!! Huvudsaken är man "dansar" och har KUL!!!Och "plockar" dom träningsmetoder som känns mest utveclande för en själv!!!LYCKA TILL!!! :-)

 • MickeBus  - dansvänner
  avatar

  är det någon som vet hur man skriver i gästboken? skulle vilja hitta dansvänner så man kommer ut lite. Mina vänner dansar inte så det blir någon kryssning då och då. Är ganska ny på dansgolvet men blir bara roligare med tiden. mvh pia

Write comment
Your Contact Details:
Comment:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 

Statistik

Members : 15531
Content : 12506
Web Links : 151
Content View Hits : 61250909